Wild
 ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte  ·  Wild en gevogelte
Proef de wildernis

Proef het wildseizoen,
Jaarrond.

Naast rundvlees en varkensvlees zijn wij gespecialiseerd in het beste stukje wild. Denk hierbij aan hert, fazant en zelfs wild zwijn.
Zo vers dat je de natuur kan proeven.

Wild
Tip!

heerlijke gebraden fazant
uit de oven

Het klinkt ingewikkeld maar het tegengestelde is waar. Bestrooi de fazant met wat peper en zout, besmeer met (truffel)boter en plaats de fazant voor 50 minuten goudbruin. Vergeet de fazant niet na 25 minuten even te draaien. Smakelijk eten!

Fazant uit de oven