Sfeerfoto - Van Boer tot Bord - Slagerij van den Berk
Onze specialiteiten

De hoogste kwaliteit Rundvlees van eigen boerderij

 

Maak kennis met onze Bas. Hij is niet alleen een meester slager maar ook een echte fanaat als het gaat over rundvlees

Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Het verhaal van Bas ·
Sfeerfoto - Van Boer tot Bord - Slagerij van den Berk
Bas gaat aan de slag

Uitgezocht en afgemest met passie

Bas is een echte rundvlees fanaat. Elke 2 maanden zoekt Bas de beste runderen op een locale veemarkt. Gedurende de komende 5 maanden mest hij deze runderen zelf af.

Sfeerfoto - Transport - Slagerij van den Berk
Eigen transport

Veilig en gelukkig vervoerd

Er is niks zo belangrijk voor Bas als het welzijn van de koeien. Eigen transport en hoge kwaliteit voedsel dragen samen bij aan vlees van superieure kwaliteit.

Sfeerfoto - Slagerij van den Berk
In de slagerij

Uitgebeend in eigen slagerij

Terug in onze slagerij worden de runderen uitgebeend en uitgesneden door Geert en zijn team topslagers. Kennis, nauwkeurigheid en skills zijn belangrijk om het beste stukje rundvlees van Boer tot Bord te krijgen.

Proef ons rundvlees

Van de beste T-Bone steak tot stoofvlees